Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Cura Clothing I/S (“Vi”, “Vores”, “Os”, “Cura Clothing”)
CVR-nr.: 41975857
Adresse: Sønderbro 21, st. th., 9000 Aalborg
Mailadresse: info@cura-clothing.dk

Betaling

Cura Clothing modtager betaling med følgende betalingskort:

Dankort
VISA Dankort
Visa Electron
MasterCard
MasterCard Debit

Desuden modtager vi betaling via Mobilepay, Apple Pay og Google Pay.

Der vil først blive hævet penge fra dit betalingskort, når varen afsendes. Alle priser vist på siden er i DKK inkl. moms og andre afgifter.

Levering

Vi tilbyder levering med GLS til en pakkeshop i nærheden af dig.

Fragten koster fra 39 kr. og vil være afhængig af pakkens vægt. Vi tilbyder fri fragt på alle ordrer over 599 kr. Den forventede leveringstid er 2-4 dage.

Vi leverer til hele Danmark. På nuværende tidspunkt er det ikke muligt at få leveret varer til adresser uden for Danmark.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Cura Clothing. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Bemærk at fortrydelsesretten ikke er gældende ved køb af 2. sorteringsvarer. 

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen af din(e) vare(r) til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. 

Du kan sende en mail til info@cura-clothing.dk eller benytte vores standardfortrydelsesformular. Formularen findes i bunden af denne side.

Fortrydelsesretten kan ikke gøres gældende ved blot at afvise modtagelse af pakken. Du skal altid give os besked om brug af fortrydelsesretten. 

Returnering

Når du har meddelt os, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage fra udnyttelse af fortrydelsesretten, til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale returomkostningerne, og du hæfter for varen, hvis der opstår en skade under transporten. For at være på den sikre side, opfordrer vi dig til at tage et billede af pakken før afsendelse.

Varens stand ved returnering

Har varen mistet værdi, fordi du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Det beløb du kan få tilbagebetalt, afhænger af varens stand, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Er varen værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer det fulde beløb, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i det tilfælde, hvor du har valgt en anden dyrere leveringsform og det beløb vi eventuelt fratrækker i værdiforringelse), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget besked fra dig om, at du vil fortryde aftalen.

Du vil få pengene retur på samme betalingsmiddel, som du benyttede, da du foretog købet.

Vi anbefaler dig at opbevare dokumentation for tilbagesendelsen, da vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen retur.

Reklamationsret

Når du handler hos Cura Clothing, gælder købelovens regler for køb af varer. Det betyder, at du har 24 måneder til at reklamere over dit køb.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af hvad manglen angår.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Reklamerer du inden for to måneder efter, at du opdager fejlen/manglen, har du reklameret rettidigt.

Er reklamationen berettiget, betaler vi dine fragtomkostninger når du tilbagesender varen til os, så længe de ikke overskrider, hvad der anses for rimeligt.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger i tilfælde af eventuelle fejl.

For at vi kan finde den bedste løsning for netop dig i forbindelse med en reklamation, bedes du kontakte os på info@cura-clothing.dk, før du sender varen tilbage til os.

Varen sendes til:

Cura Clothing I/S
Sønderbro 21, st. th., 9000 Aalborg

Varen skal sendes direkte til ovenstående adresse. Du må meget gerne vedlægge en seddel, hvori du beskriver problemet.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb hos os, skal du kontakte info@cura-clothing.dk.

Hvis ikke vi sammen lykkes om at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular kan bruges, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med mit køb af:
________________________________________________________________
Bestilt den:_________________ Modtaget den:_________________
Dit navn: ________________________________________________________________
Din adresse: ________________________________________________________________

Din underskrift: ________________________________________________________________

Dato: _________________