Privatlivspolitik

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik giver dig indblik i, hvordan Cura Clothing I/S (CVR: 41975857) indsamler og behandler dine personoplysninger

Vi vil indsamle og behandle dine personoplysninger, f.eks. Når du foretager et køb på siden, retter henvendelse til os i forbindelse med kundeservice, eller når du afgiver dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

Cura Clothing I/S er dataansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger. Har du yderligere spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, kan du kontakte os på mail: info@cura-clothing.dk

Hvilke personoplysninger indsamler Cura Clothing og med hvilke formål

Når du besøger vores hjemmeside, vil vi behandle oplysninger om din IP-adresse, hvilken enhed du benytter, samt hvilken browser du gør brug af. Vi vil også behandle oplysninger om, hvordan du kommer ind på vores side, samt hvordan du bevæger dig rundt på vores side. Vi behandler disse oplysninger, for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores side, og for at vise dig relevant indhold, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a og f.

Vi vil behandle følgende oplysninger om dig, når du handler hos os: Navn, adresse, telefonnummer, email. Disse oplysninger registrerer vi, for at vi kan levere de varer, du har købt, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b.
Vi opbevarer dine personoplysninger i forbindelse med købet i fem år, da dette er et krav i henhold til bogføringsloven.

Har du tilmeldt dig vores nyhedsbrev, eller deltager du i en konkurrence, vi afholder, vil vi behandle oplysninger om dit navn og din email. Disse oplysninger behandler vi med det formål at markedsføre vores produkter. Vi behandler disse oplysninger baseret på dit samtykke, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
Vi opbevarer dine oplysninger i forbindelse med markedsføring, så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet, og op til to år efter at du har afmeldt dig nyhedsbrevet.

Modtagere af personoplysninger

Når du foretager et køb, vil vi videregive dine oplysninger til PostNord, således vi kan levere varen til den valgte adresse.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev vil vi videregive oplysninger om din email til MailChimp, der hjælper os med at fremsende nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Når vi registrerer oplysninger om dig, har du en række rettigheder, jf. databeskyttelsesforordningen. Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte os på: info@cura-clothing.dk

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, ved at sende os en mail. Du har også mulighed for at gøre indsigelse over vores behandling af dine oplysninger baseret på vores legitime interesse. Desuden har du følgende rettigheder, jf. databeskyttelsesforordningen:

Ret til indsigt: Du har ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.
Ret til berigtigelse: Hvis du mener, at de oplysninger vi har om dig er urigtige, kan du få dem rettet.
Ret til sletning: Hvis du ønsker, at vi sletter dine oplysninger, kan du i visse tilfælde have ret til at få oplysningerne slettet.
Ret til at begrænse behandlingen til opbevaring: Du har ret til at begrænse vores behandling til opbevaring, hvis du mener, at vi ikke behandler korrekte oplysninger om dig.
Ret til dataportabilitet: Du har ret til at få en kopi af de oplysninger, som du har givet os overført til en anden dataansvarlig.

Som kunde har du også altid ret til at klage over vores behandling af dine personoplysninger. Du kan klage til Datatilsynet på mail: dt@datatilsynet.dk eller på +45 33 19 32 00. For klagevejledning henvises til https://www.datatilsynet.dk/borger/klage/saadan-klager-du.

Kontaktoplysninger

Du kan kontakte Cura Clothing her:

Cura Clothing I/S
Adresse: Sønderbro 21 st. th. 9000 Aalborg
Mailadresse: info@cura-clothing.dk
Telefonnummer: 41 68 09 64