FAQ

Hvor lang leveringstid er der? 

Vi har 2-4 dages leveringstid, og vi sender primært med GLS til en pakkeshop nær dig. Shopper du for under 599 kr. som er grænsen for gratis levering, så kan du selv vælge om du vil have levering til pakkeshop eller privatadresse, og om du vil have det sendt med GLS eller DAO. 

Hvordan returnerer jeg min ordre?

Såfremt du ønsker at returnere din ordre bedes du sende en mail til info@cura-clothing.dk. Mailen skal indeholde følgende:
Ordrenummer
Dato
Navn
Telefonnummer
Begrundelse for returnering

Pakken tages ikke retur hvis:
Returfristen er overskredet på de 14 dage.
Varerne er itu, eller har været udsat for make-up, parfume eller røglugt.
Hangtags er fjernet på tøjet, eller beskadiget.
Varerne ikke er pakket ordentligt og forsvarligt ind.

Hvad koster det at sende retur?

Hvis du ønsker at bestille returlabel gennem os, så koster det 49 kr. Hvis du ønsker selv at købe og bestille returlabel, så er det også en mulighed. 

Da vi så vidt som muligt bestræber os på at drive webshop og tøjbrand på ansvarlig vis, vil vi altid gerne nedsætte vores retur, for at mindske fragt frem og tilbage. Så hvis du er i tvivl om din størrelse, vil vi altid gerne guide dig til at finde den rette. Du kan række ud til os på vores mail info@cura-clothing.dk, eller vores på vores sociale medier. 

Hvordan bytter jeg min ordre?

Ønsker du at bytte en vare til en anden, bedes du sende en mail til info@cura-clothing.dk hvori du beskriver hvad du ønsker at ombytte, så hjælper vi dig. Husk at angive ordrenummer.

Hvordan annullerer jeg min ordre?

Hvis ordren endnu ikke er afsendt, kan du annullere den. For at annullere en ordre bedes du sende en mail til info@cura-clothing.dk.

Ved yderligere spørgsmål til forsendelse, returnering eller andre leveringsbetingelser henviser vi til vores handelsbetingelser, ellers er du velkommen til at kontakte os på info@cura-clothing.dk hvor vi er tilgængelige mandag til fredag fra 8.00 - 16.00.