Fri fragt på alle ordrer over 599 DKK
Fri fragt på alle ordrer over 599 DKK
Indkøbskurv 0

Om os

Hvem er cura?

Cura Clothing er skabt af to vaskeægte joggingtøj-fans!

Vi synes, at livet er for kort til at gå i tøj der kradser, strammer eller er i dårlig kvalitet. Stod det til os, gik vi i joggingtøj næsten hver dag, alligevel er det aldrig lykkedes os at finde et sæt, som levede 100% op til vores krav ift. kvalitet og pasform

Derfor besluttede vi os for at lave vores eget - helt som vi har drømt om det altid skulle være!

Hvor kommer tøjet fra?

Vores tøj produceres i Tyrkiet, i Istanbul, som har mere end 1000 års erfaring med tekstilproduktion i høj kvalitet. Vi tager stolthed i ordentligt håndværk, og det er vigtigt for os, at forholdene for mennesker og materialer er i top.

Vi bestræber os så vidt muligt på at minimere klimaaftryk. Derfor benytter vi udelukkende restmaterialer som er tilovers fra andres tøjproduktioner. Disse restmaterialer opkøber vi fra forskellige restmarkeder, og giver dem nyt liv.

Navnet cura er latin, og betyder at drage omsorg og tage hånd om noget. Vi vil nemlig gerne designe lækkert tøj, men ikke uden samtidigt at tage hensyn til vores smukke jordklode. Det indebærer restmaterialer, tidsløse designs og farver, samt en kvalitet der holder i lang tid frem.

Vi håber I vil tage godt imod cura. 

Sofie & Elisabeth